Renovatie

Keuken

De keuken, het centrum voor uw huis. Elke dag bent u erin bezig om uw eten te maken, te eten en samen de dag te bespreken. Is het aanrecht verouderd? Zijn de tegels oudbollig? Misschien is het dan tijd om uw keuken te laten renoveren. Dit laat u over aan een expert dus kies voor RUSS Interieur. Wij renoveren en inrichten uw keuken zo zodat uw keuken het centrum van huis wordt waar u blij van wordt. Russ Interieurbouw levert alleen vakwerk, wij zorgen ervoor dat uw keuken de perfecte afwerking heeft. Wij laten alles schoon en netjes achter na onze werkzaamheden.

Badkamer

Is uw badkamer toe aan een renovatie? Ook dat kunt u toevertrouwen aan Russ Interieurbouw uit Drenthe. Dankzij onze ervaring zorgen wij ervoor dat u hartstikke tevreden zult zijn met uw badkamer. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer er perfect uitziet en afgewerkt is. De badkamer is immers een toonaangevende ruimte in uw huis. Russ Interieurbetimmering uit Drenthe zorgt ervoor dat u weer een prachtige badkamer heeft.

Naast het renoveren van uw keuken of badkamer kunnen wij u met nog veel meer klussen helpen. Om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij voor u kunnen doen verwijzen wij u graag door naar de pagina Inspiratie.

IMPRESSIE