Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Maatwerk

Kasten op maat

Heeft u een schuin dak en daardoor onpraktische hoeken? Of wilt u eindelijk die mooie inloopkast? Laat dan uw kast op maat maken door RUSS Interieurbetimmering Drenthe. Denk hierbij ook aan een mooie boekenkast of hoekkast, de mogelijkheden zijn oneindig. Bij ons bent u verzekerd van een unieke kast tegenover aantrekkelijke prijzen.

Uniek ontwerp

Door onze jarenlange ervaring is de keuze uit de soorten kasten die wij voor u op maat kunnen maken eindeloos. Een aantal voorbeelden hiervan zijn boekenkasten, inloopkasten, schuifdeurkasten, stellingkasten en hoekkasten. Samen met u kijken wij hoe uw kast zo goed mogelijk afgemeten kan worden. Daarna gaan wij een ontwerp maken waarin uw wensen en eisen zijn meegenomen. Uiteindelijk gaan wij voor u aan de slag om uw droomkast te realiseren.

Materialen

Uw eigen unieke op maat gemaakte kast, gebouwd met de door u gekozen materialen. U zegt het, wij maken het. Gemakkelijker kan bijna niet. Vraag daarom vandaag nog een kasten maatwerk offerte aan: uw vertelt ons uw wensen, wij doen u een voorstel. Wanneer u vragen heeft over deze dienst of een van onze andere dienste kunt u vrijblijvend met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren